Aanstaande maandag 7 november heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare achterbanvergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten vd Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-11051778. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Agenda

Op de agenda staan op maandagavond 7 november onder andere de gemeentelijke begroting voor 2017, een verklaring van geen bedenkingen voor de mestvergister aan de Volkelseweg en een gewijzigde gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Noord Brabant. Deze onderwerpen worden ter besluitvorming aangeboden tijdens de Raadsvergadering van 10 november. Wilt u mee discussiëren of heeft u wellicht een vraag over een ander onderwerp welke u graag met de fractie en wethouder van AB'90 wilt bespreken? Kom dan gerust even langs tijdens deze bijeenkomst.

Meer weten over Algemeen Belang ’90?

Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.