Foto: Cockie Kremers

Afgelopen zaterdag 5 november werd door Scouting Mill samen met het Ondernemers Collectief Mill weer een Halloweentocht gehouden. Deze bestond uit 2 tochten.

Een tocht voor de kleinere jeugd waarbij men op 11 adressen in de prinsessenbuurt wat lekkers kreeg. Voor sommige kinderen waren de versierde steegjes, huizen en verklede figuranten al best spannend. Maar de snoepjes, koekjes en snack of ijsje waarop men werd getrakteerd bij Plaza de Frietkraam, Eten en Zo en AnyTyme de Keizer maakte veel goed. Deze tocht begon en eindigde bij Myllesweerd.

Griezeltocht

Bij de engere griezeltocht daarna waren de nodige gillen, angstkreten en schrikreacties te horen en zien. Sommige posten hadden flink uitgepakt en zorgde voor verrassende, enge maar soms ook zeer humoristische acts tijdens de ongeveer 5km lange griezeltocht. Deze begon net als de tocht voor de kleinere jeugd in Myllesweerd en liep via de Margrietstraat richting de Hoogveldseweg, langs het kanaal, via de Langenboomseweg richting kapel en via de Groespeel en de Wissel door het Landschapspark weer terug naar het Millse centrum.

Dank

Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill bedankt alle deelnemende adressen voor de Halloweentocht en alle vrijwilligers die een post in hadden gericht bij de Griezeltocht. Samen met de ruim 400 deelnemers kan dankzij hun medewerking Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill weer terugkijken op een geslaagde Halloween in Mill. Op naar Halloween 2017.