Helaas waren de weergoden de organisatoren van de intocht van de Sint, de open winkel zondag en Sinterklaasmarkt in Mill niet erg goed gezind. Afgelopen zondag was er regen en daardoor voelde het fris aan.

Evengoed was het een drukke boel in Cultureel Centrum Myllesweerd waar Sint en Piet oor en oog hadden voor alle aanwezige kinderen. Stichting Kinderfeesten Mill had voor jong en oud een mooi programma in elkaar gezet en uiteraard hoorde een handje geven aan de Sint en een de bijbehorende snoep daar ook bij.

Open winkel zondag

De open winkel zondag en Sinterklaasmarkt trok door het tegenvallende weer minder bezoekers dan gehoopt. Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) had ruim 50 kooplieden voor deze markt weten te verzamelen, enkele pieten van Scouting Mill zorgde voor extra sfeer en ook waren er muzikale bijdrages van een Pietenband. Druk was het vooral in de winkels zoals bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado, die samen Christmas Together organiseerde op 11, 12 en 13 november.

Winterbeleving

De volgende activiteit in het Millse centrum organiseert OCMill samen met Ontdek Mill. Dat is de Winterbeleving op vrijdag 16 december. Men hoopt dan op beter weer, waarbij een laagje sneeuw de sfeer helemaal passend zou maken.