In het dorp Sint Hubert is grote paniek uitgebroken na de komst van een Tibetaanse dokter aldaar. Het lijkt erop dat het dorp op dit moment in tweeën is verdeeld, zij die hem steunen en met de Tibetaanse dokter weglopen, en zij die hem daarentegen een oplichter en charlatan vinden.

Het houdt de gemoederen behoorlijk bezig in St. Hubert. Velen zijn bang dat de Tibetaanse dokter ook in de omliggende dorpen zijn klankschaal praktijken zal gaan toepassen. En dat vele inwoners van het Land van Cuijk zijn gewoontes en klederdracht zullen gaan overnemen. Dit baart toch wel enige zorg.

Benieuwd hoe deze soap over de Tibetaanse dokter zich gaat ontwikkelen, kom dan op vrijdag 25 november of zaterdag 26 november kijken en luisteren naar musicalgroep DèDieDèDoen in Gemeenschapshuis de Jachthoorn in St. Hubert (aanvang 20.00 uur; zaal open om 19.15 uur).

Toegangskaarten van musical ‘De Tibetaanse dokter’ zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert en Albert Heijn v.d. Ven in Mill. Prijzen voorverkoop € 8,- (t/m 12 jaar € 5,50). En mits nog beschikbaar aan de kassa € 8,50 (t/m 12 jaar € 6,-).