Ook dit jaar is er de Werkplaats van Sint en Piet aan de Markt in Mill. Vorige week konden kinderen er al speculaas versieren en afgelopen zaterdag waren er poppenkastvoorstellingen.

Komende zaterdag kunnen kinderen er muziek maken en volgende week woensdag is Sinterklaas hoogstpersoonlijk ook aanwezig. Kom jij ook?

Agenda

  • Zaterdag 26 november van 14.00 uur tot 16.30 uur, leren muziek maken met Piet en met hulp van muziekschool Music Fun;
  • Woensdag 30 november van 14.00 uur tot 16.30 uur, bezoek Sinterklaas en vertel hem wat je graag zou willen vertellen. Reserveer tijdig gratis kaartjes;

Reserveer gratis kaartjes bezoek Sinterklaas

Wanneer je graag Sinterklaas in de Werkplaats wilt bezoeken op woensdag 30 november tussen 14.00 uur en 16.30 uur, haal dan tijdig een gratis kaartje op. Dit kan in de Werkplaats van de Sint aanstaande zaterdag tijdens de genoemde openingstijd. Op is op en vol is vol.

Organisatie

Stichting Kinderfeesten Mill organiseert elk jaar deze Werkplaats van Sint en Piet. Dit in samenwerking met het Ondernemers Collectief Mill en de medewerking van Mooiland. Deze laatste stelt elk jaar gratis winkelruimte hiervoor beschikbaar.

Meer weten over Stichting Kinderfeesten Mill?

Zie www.kinderfeestenmill.nl. Over het Ondernemers Collectief Mill is op www.ocmill.nl meer informatie te vinden. Ook kunt u via hun Facebookpagina’s meer informatie krijgen.