De Toneelgroep Vier in Eén van de SWOM studeert momenteel een nieuw blijspel met de naam “Een lot uit de Kerstloterij”. Zij voeren dit twaalf keer in december op in en buiten onze gemeente.

In onze gemeente tijdens de Kerstbijeenkomsten van de KBO’s op dinsdag, 13 in d’n Bens Langenboom, donderdag, 15 in de Jachthoorn in Sint Hubert, vrijdag, 16 in de Wilg in Wilbertoord en di, 20 december in Fitland in Mill. Dit zijn besloten voorstellingen, alleen voor KBO leden.

Lachen

Bij Vier in Eén kun je altijd lachen en er zit een beetje spanning in. “Want wat kun je allemaal niet verwezenlijken als blijkt dat op jouw lot de hoofdprijs in de “Kerstloterij” is gevallen. Een verre reis maken, een nieuwe keuken, een andere auto, een reisje langs de Rijn met moeder, een donatie aan Artsen zonder grenzen... Het is te gek voor woorden als er zomaar 100.000 Euro op dat lot valt. Goed dat het lot in de kluis ligt bij Theo, die samen met Ria het lot gekocht heeft. Hij heeft immers een kluis in huis en zo kan er niets met het lot gebeuren. Of loopt het toch allemaal even anders?”, aldus regisseur Erica Verbeeten.