Op zaterdag 17 december a.s. zullen de deuren van het Activiteitencentrum in Velp van 15.00 - 19.00 uur wagenwijd openstaan om iedereen de kans te geven om te kijken en te beleven wat er zoal in dit centrum gebeurt.

Deze open dag zal plaatsvinden in een gezellige kerstsfeer, compleet met een sfeervolle kerstmarkt. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers staan te popelen om die dag hun enthousiaste verhalen te vertellen.

Open huis in het Activiteitencentrum

Dagelijks komen er veel mensen langs het Activiteitencentrum, dat gevestigd is aan de Beukenlaan 9 in Velp; ouders die met hun kinderen naar Brede school De Verrekijker gaan, oudere mensen die een kaartje gaan leggen in dorpshuis “t Trefpunt”. Veel mensen hebben er geen idee van wat er in dat Activiteitencentrum zoal gebeurt.

De cliënten, vrijwilligers en medewerkers willen dit op 17 december graag vertellen en laten zien. Voor kinderen zal het extra gezellig worden omdat het luchtkussen, de snoezelruimte en de TMS (een video-beweging-simulatie) door hen gebruikt mag worden. Ook zijn er tal van kinderactiviteiten zoals schminken en een speurtocht. 

Buiten het activiteitencentrum kunt u een kijkje nemen, daar staan namelijk allerlei kraampjes waar van alles wordt verkocht door verschillende ondernemers. Ook zullen er in de kraampjes van de kerstmarkt allerlei fraaie handgemaakte werken verkocht worden, deze zijn door of samen met de cliënten van Dichterbij gemaakt. 

Binnen het activiteitencentrum zal er entertainment zijn met verschillende bandjes en een koor. U kunt hiervan genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

De ‘Netwerkgroep’ zal paraat staan voor mensen die belangstelling hebben in vrijwilligerswerk; zij kunnen daar alle informatie krijgen.

Wij hopen allemaal dat deze kerstmarkt heel gezellig gaat worden.

De opbrengsten van de kerstmarkt worden gebruikt om een mooie eHealth toepassing aan te schaffen namelijk de inAction belevenis tafel! Hiervan zouden alle cliënten gebruik kunnen gaan maken.