Er zijn altijd veel duwers nodig voor de rolstoelwandeling. (Foto: Tien van Tienen)

De jaarlijkse rolstoelwandeling van de SWOM vindt in 2017 in Langenboom plaats en wel op donderdagmiddag, 1 juni. De vrijwilligers die dit organiseren zoeken momenteel een mooie route uit. Toegankelijk voor rolstoelers, maar ook sfeervol onderweg om rond te kijken en interessante dingen om te bezoeken.

Duwers

Er zijn altijd veel duwers nodig om de rolstoelen van de deelnemers die geen 5 km kunnen lopen, te duwen. Het zou heel fijn zijn om in 2017 veel Langenbomers te hebben die deze taak gaan vervullen. Het is maar eenmalig en u doet er veel goeds mee. Bovendien staan deze middagen altijd bekend als zeer gezellig. Er wordt ook een mooi binnenprogramma in de Wis georganiseerd.

Opgeven

Opgeven als duwer kunt u bij coördinator Guus Fonteijn, 06 - 22 55 24 27, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Elly Meijnders, 0485 - 45 53 13, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..