Dit jaar start de wandelroute, die jaarlijks georganiseerd wordt door voetbalvereniging de Willy’s in Wilbertoord, met een feestelijk tintje. Het Struinpad is namelijk gereed en kan officieel in gebruik genomen worden.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt door de vele vrijwilligers om het pad te realiseren, wat loopt vanaf het sportpark naar de bosrand, aan de Verbindingsweg in Wilbertoord. En het resultaat mag er zijn!

Het struinpad is één van de eerste resultaten van de dorpsvisie Wilbertoord vooruit die eind vorig jaar is vastgesteld door de gemeenteraad. Wethouder van den Boogaart zal namens de gemeente aanwezig zijn voor de officiële opening die rond de klok van 13.30 uur zal plaatsvinden.

Op 26 december (2e Kerstdag) is er naast de officiële opening van het struinpad voor de wandelaars een prachtige wandelroute uitgezet in de bossen van Wilbertoord.

Deze wandeltocht wordt georganiseerd door v.v. De Willy's en is ongeveer 8 km lang.

De wandeltocht is voor jong en oud. Inschrijven en starten kan tussen 13.30 uur en 14.00 uur in de kantine van v.v. De Willy's aan de Verbindingsweg 40 in Wilbertoord. Om aan deze wandeling een feestelijk tintje te geven, is er voor alle wandelaars een kleine attentie en worden zij onderweg getrakteerd op erwtensoep, koffie of thee, glühwein en warme chocolademelk, voor de consumptiemunt die bij het inschrijven is verstrekt, uit de bekende evenementenwagen van Wilbertoord. Voor meer informatie kijk op www.wilbertoordonline.nl.