Zondag 1 januari 2017 namen zo’n 200 deelnemers een frisse duik in de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Dat tijdens de door Stichting Activiteiten Mill georganiseerde traditionele Unox Nieuwjaarsduik.

Deze nieuwjaarsduik was een van de koudste ooit. Met een buitentemperatuur van 0 graden en watertemperatuur van 2 tot 6 graden, was het een duik voor de echte bikkels.

Zoals gebruikelijk was er gratis Unox erwtensoep, gratis glühwein, waren er gratis oliebollen en ook voor alle duikers een gratis Unox muts. Naast de 200 duikers trok dit evenement ook weer heel wat bezoekers.

Dank

Dankzij de belangeloze medewerking en sponsoring van materialen door diverse bedrijven en organisaties was ook deze 19e Unox Nieuwjaarsduik weer een succes. SAM bedankt dan ook Festa - WLM Design, de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Ram Recreatie, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, Smaakmakers Mill, Nici Koffie en Automaten, gebroeders Regter en Unox voor hun medewerking. Op 1 januari 2018 zal de 20e Unox Nieuwjaarsduik gehouden worden.

Meer weten over de activiteiten van SAM?

Zie www.beleefhetinmill.nl.