Vintage Blonde

Het nieuwe jaar start bij café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill muzikaal op zaterdag 7 januari met Vintage Blonde. Deze enthousiaste band was al vaker te horen en zien bij café Royal.

Gezien de vele leuke reacties, is aan hun de eer het nieuwe jaar muzikaal in te luiden bij Royal. Dat doen ze op zaterdag 7 januari vanaf 22.00 uur. Toegang is uiteraard gratis.

Vintage Blonde

De band is opgericht in 2011 door René Klaassen en Ronny Hendriks omdat ze het erg eens waren over wat voor muziek ze samen moesten maken op het podium. Goeie rock waarbij vanaf het eerste nummer de vloer vol staat omdat het lekkere muziek is waarbij je niet stil kunt staan. René kende Ger Peters van M-Way-6 en dus was het slagwerk snel rond. Het zoeken naar de juiste gitarist duurde nog een half jaartje alvorens ze de perfect match in Francesco Henst vonden. Begin 2012 hadden ze hun eerste kick-off in Haps waarna ze regelmatig op diverse podia in de regio hebben opgetreden. Van Hapse kermis naar Cuijkse Koningsdag en van de kroeg in Gennep tot het rockcafé in Schijndel.

Wisseling

Begin 2016 geeft René aan dat hij niet voldoende tijd in de band kan steken naar zijn eigen gevoel en wordt besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe bassist. De zoektocht naar de nieuwe snarenplukker duurde gelukkig niet te lang en werd dicht bij huis gevonden, nl. Mandy Nelissen.

Repertoire

De playlist werd flink onderhanden genomen om weer snel een volledig repertoire beschikbaar te hebben, maar deze blijft natuurlijk bestaand uit die bekende goeie rock. Bekende rocknummers maar ook minder bekende, maar stuk voor stuk de muziek die ze geweldig vinden om te spelen. De ervaring leert dat ook het publiek die nummers graag hoort, dus dat beloof weer een leuke avond te worden op zaterdag 7 januari in café Royal in Mill.

Meer

Meer weten over deze muzikale avond en alle andere activiteiten in en rond café Royal? Like dan de Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl.