Foto: Hen Daams

Op de gratis cursus voor vrijwilligers boven de 50 jaar die door de Werkgroep Vrijwilligers van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid wordt aangeboden, zijn nog plaatsen beschikbaar.

Deze cursus is door het Vrijwilligerssteunpunt Actieradius Mill ontwikkeld om vrijwilligers te stimuleren hun werkveld te verbreden. Dikwijls denken vrijwilligers niet geschikt te zijn voor een andere functie en blijven zij jarenlang hetzelfde werk doen. De cursus biedt verdieping en geeft zelfvertrouwen. Voor mensen die een andere functie willen hebben, maar eerst meer kennis in huis willen halen voor zichzelf en voor hun organisatie, is deze cursus uitermate geschikt.

Einddoel

Het einddoel van de cursus is dat deelnemers zicht hebben op eigen kwaliteiten en rol. De cursus wordt gegeven in de ruimte van Myllesheem, die op de onderste verdieping van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill ligt. Cursusdata zijn vrijdag, 27 januari van 10.00 - 15.30 uur en de vrijdagen 3, 10 en 17 februari van 10.00 - 12.00 uur.

Inschrijven

Informatie verkrijgen en/of inschrijven kan door een brief of mail te sturen naar Catheleine Verstraten, Kerkstraat 3, 5451 BM Mill, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag uw naam, adres, leeftijd en eventuele organisatie vermelden. U kunt eveneens een briefje met uw gegevens in de brievenbus van Sociom stoppen. Maar ook bij de SWOM kunt u zich op werkdagen van 09.00 - 11.00 uur persoonlijk aanmelden. De SWOM zit op de eerste verdieping van Myllesweerd, 0485 - 45 54 70.