Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) kan tevreden terugkijken op hetgeen zij in 2016 zoal realiseerden. Dat zal OCMill voorzitter René Schipperheijn dan ook zeker gaan doen tijdens de jaarvergadering.

Deze zal donderdagavond 19 januari om 20.00 uur gehouden worden in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Aansluitend is er een nieuwjaarsborrel.

Hier alvast een kort overzicht van 2016:

Netwerkavonden

Het Ondernemers Collectief Mill organiseerde in 2016 diverse openbare netwerkavonden. Dit begon in januari met een Nieuwjaarborrel met introducé. In april was er een netwerkavond rond glasvezel, gezamenlijke inkoop en creatief denken. Vervolgens was het in juli vroeg uit de veren voor een ondernemersontbijt met wandeling rond kasteel Tongelaar. In oktober was er een netwerkbijeenkomst waar toerisme en recreatie op de agenda stond en waar men meer informatie kreeg over het gebruik van social media.

Activiteiten

Verder organiseerde OCMill in 2016 zelf een aantal activiteiten maar deden ze dit ook samen met andere partijen zoals Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Scouting Mill, Kinderfeesten Mill en wandelvereniging Amicitia. De activiteiten waren o.a. Culinair Mill, Een een lifestyle avond voor het goede doel, de gemeentelijke avond-wandel-vierdaagse, Halloween-tochten, Sinterklaasmarkt, Dag van de ondernemer, werkplaats van Sint en Piet en de Winterbeleving. Ook was OCMill actief betrokken bij de doortocht van de Vierdaagse, Dwars dur Mill.

Campagnes

In 2016 werden er verschillende promotionele campagnes gehouden zoals o.a. Koop lokaal, maandelijks de rubriek Gespot en verschenen er diverse artikelen in de media over de activiteiten en plannen van OCMill. Het project sfeerverlichting in het centrum van Mill is ook een initiatief van OCMill en draagt bij aan een gezellige sfeer in het centrum.

Overleg

Maar ook minder zichtbare zaken stonden er bij OCMill op de agenda. Zo is er frequent overleg met de gemeente Mill over economische zaken, ontwikkelingen in het centrum en verbeterpunten rond communicatie met ondernemers. Ook bij het opstellen van een detailhandelsvisie en een ondernemersloket was OCMill betrokken.

Meer

Bent u ondernemer of als ondernemer woonachtig in de gemeente Mill en hebt u belangstelling zich aan te sluiten bij OCMill? Bel dan met 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..