DV Dance Action New Generation 1e plaats Streetdance

Circa 300 danseressen uit Nederland en België waren zondag 15 januari naar Fitland XL in Mill gekomen om onderling te strijden voor een podium plaats en punten voor de ranglijst.

Deelnemers vanuit Groningen tot Maastricht reisden af naar Mill waar zij de een openingsdans zagen van de allerjongste leden van de organiserende club DV Dance Action, gevolgd door een dans van de aller schattigste solo danseres Lynn en een stoere streetdance van de junioren groep. Danseressen die niet voor de punten meededen, maar graag hun dansmoves aan het aanwezige publiek wilden tonen.
Om 10.00 uur begon de wedstrijd met de diverse disciplines zoals Garde dans, Moderne dans, Streetdance en Karakterdans door solo’s, duo’s en groepen.

Het ochtendprogramma voor de kinderen tot 12 jaar werd afgesloten met een prijsuitreiking.
No Return behaalde een 1e plaats in de categorie Show Moderne Dans. Anne wist een prima 4e plaats te behalen in het deelnemersveld van 15 danseressen in de categorie Solo Garde dans 1e divisie. Jay behaalde de 5e plaats met 537 punten en Renske 228 punten. De garde groep Believe behaalde de 3e plaats in de 1e divisie.

Het middagprogramma was voor de jeugd van 12 jaar en ouder.
Daar wisten de gardedans solisten Britt en Maxime beiden in 1e plaats te behalen in de eredivisie. Britt in de jeugdklasse (12-16 jaar) en Maxime in de hoofdklasse (16 jaar en ouder). Ook waren er 1e plaatsen voor de garde groep Evolution, Streetdance groep New Generation en Karaktergroep The Life of an Orphan. Moderne groep Move it behaalde een 3e plaats en de Streetdancegroep Addicted een prima 2e plaats.
Om ca. 18.30 uur werden de laatste prijzen overhandigd kwam er een einde aan een geslaagde en gezellig sportief toernooi. Met 6x een 1e plaats voor DV Dance Action vooral een succesvol toernooi.

www.dvdanceaction.nl