Een Alleengeboren Tweeling? Je tweelingbroertje of zusje verliezen in de baarmoeder of rond de geboorte. Het kan heel veel impact hebben op je leven.

Mariet Verheijen vernam na 70 jaar geworsteld te hebben met zichzelf, met een heel naar gevoel van gemis, eenzaamheid, schuldgevoel en strijd tegen verlies dat ze een tweeling was in de baarmoeder.

Wist u dat 10% van de mensen een tweeling is en dat 90% daarvan zijn tweelingbroertje of zusje verliest voor de geboorte? Dat houdt in dat 90% van de mensen een trauma heeft meegemaakt voor dat hij geboren wordt. Veel alleengeboren tweelingen hebben te maken met eenzaamheid, verdriet en schuldgevoel.

Kinderen die niet blij en vrolijk kunnen zijn, het liefste alleen zijn, niet graag met anderen spelen en ontroostbaar zijn als ze verdrietig zijn en heel boos kunnen worden. Mensen die zich vastklampen aan situaties en ver over hun eigen grenzen gaan om maar niet alleen gelaten te worden. Bang zijn om gezien te worden, er toch bij willen horen. Zich schuldig voelen en denken dat ze het nooit goed kunnen doen voor iemand anders.

Tijdens de lezing geeft Mariet Verheijen meer voorbeelden waar men zichzelf of een eigen kind in kan herkennen en wat men kan doen om de problemen waar men mee worstelt op te lossen. En met vertrouwen en rust kan gaan leven.

De lezing wordt gegeven op zondag 5 februari om 14.00 uur in de schaapshoeve te Langenboom. Adres: Schaapsdijkweg 20a 5453SE Langenboom.

Aanmelden per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie www.marietverheijen.nl.