In je bedrijf zijn er een aantal zaken waar je zo min mogelijk over wilt denken of bij stil wilt staan. In feite ben je er te bang voor dat ze je overkomen, omdat ze te ingrijpend of ongrijpbaar zijn.

Brand is er daar één van en wellicht wel de meest meedogenloze. Mede daarom staat dit thema woensdag 25 januari 2017 centraal. Het bestuur van OCMW heeft er alle vertrouwen in dat het een boeiende en leerzame avond wordt.

Paul Toonen (lid brandweer Mill en werkzaam als adviseur bij NIBHV) zal leiding geven aan een bijzondere paneldiscussie met drie ‘ervaringsdeskundigen’ en twee specialisten. De ondernemers Chris Ermers, Nico van Eeden en Roland Klomp zijn alle drie getroffen door een enorme brand in hun bedrijf. Zij vertellen over het drama, over de wederopstanding, maar ook over het slangennest en de aanpassingen bij de verzekeringen in deze. Eugene van Kempen (Van Kempen Advocaten) en Klaas Coolen (Coolen Expertise) hebben beide ondernemers bijgestaan en vertellen wat je wel en vooral niet moet doen op zo’n (emotioneel) moment. Gedurende de hele avond zal er volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen zodat het een interactieve avond wordt.

Datum: woensdag 25 januari 2017
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Café Zaal ’t Heike, Leeuwerikstraat 68, 5451 VD Mill

19.30 - 20.00 uur Inloop met koffie
20.00 - 20.05 uur Welkomstwoord voorzitter OCMW
20.10 - 21.15 uur Eerste fase paneldiscussie met onder andere voorstellen van en interviews met de panelleden
21.15 - uiterlijk 22.30 uur: Tweede fase paneldiscussie
Vanaf 22.30 uur: Borreltijd

Het bestuur stelt het zeer op prijs dat u zich van te voren aanmeld voor deze avond, dit i.v.m. het reserveren en inrichten van de benodigde ruimte. Aanmelden kan door een korte mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een smsje naar 06 - 23 29 46 43 onder vermelding van de naam en het aantal personen.

Deze thema-avond is toegankelijk voor alle ondernemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert.