Het thema van de kunstroute 2016 was Kunst en Vierdaagse. (Foto: Cockie Kremers)

De Kunstroute, die in 2017 voor de 4e keer georganiseerd zal worden, staat dit jaar in het teken van Kunst rondom Natuur- en recreatiegebied De Kuilen.

In dit mooie gebied wil de projectgroep van Ontdek Mill kunstlocaties realiseren en met elkaar verbinden middels een fiets- en wandelroute. De kunstroute is inmiddels breed ingewijd in onze regio, dus ook in 2017 worden er weer duizenden fietsers en wandelaars op deze route verwacht.

Doe mee

De projectgroep namens Ontdek Mill roept (beroep/hobby) kunstenaars, kunstcollectieven, buurtschappen/verenigingen, carnavalsclubs, scholen, vriendengroepen, muziekgezelschappen, hobbyclubs, organisaties voor mensen met een beperking, etc. op om mee te doen en een passend kunstwerk te maken voor deze route. In principe doen de makers dit op eigen kosten en risico en daarvoor in ruil krijgen zij promotie en een platform waarop zij hun creativiteit kunnen uiten.

Informatiebijeenkomst

Interesse om mee te doen? Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 30 januari om 20.00 bij Bert Verweijen, Galerie Altiedalgewild, Leeuwerikstraat 96 in Mill. De projectgroep van @OntdekMill laat dan de route zien en de mogelijke locaties voor de kunstwerken. Tevens is er een mogelijkheid om te brainstormen ver het thema en de ideeën die leven. Een aanmelding zou fijn zijn, dat kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie: www.kunstinlandvancuijk.nl / www.ontdekmill.nl.

Opening

Na deze informatiebijeenkomst hebben groepen ongeveer 14weken om een kunstwerk te maken. De opening is traditioneel op 5 mei en de route is tot halverwege september te ondernemen.

Meer informatie

Bert Verweijen, 06 - 50 44 92 97
Sandra Reusen, 06 - 34 34 30 40