Op maandag 20 februari starten we vanuit “Langenboomse Zorg Centraal” met een nieuwe Cursus “Windows Leren” bij D’n Inloop in gemeenschapshuis De Wis in Langenboom.

Na het succes van de eerste cursus gaan we belangstellenden een nieuwe kans geven. Bij de vorige cursus hebben we mensen teleur moeten stellen; nu is dus een nieuwe kans!

Na het volgen van deze cursus hoeft u niet langer bang te zijn dat u achterblijft in het digitale tijdperk.

De opzet van de cursus is om te leren omgaan met de laptop en aan te passen aan persoonlijke smaak en behoeften. Daarnaast leert u om veilig te mailen en internetten, zoeken en browsen, bestellen, betalen, te knippen en plakken. Na de cursus hebt u ook geen hulp meer nodig om bestanden te downloaden en te bewerken, foto’s over te zetten en bewerken.

We werken met in Windows 10 aanwezige programma’s, eventueel aangevuld met een gratis Office programma. U wordt niet verplicht om programma’s of lesboeken te kopen. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een schriftelijke samenvatting van hetgeen die dag geleerd is. Op die manier hebt u na afloop een handig naslagwerk.

We starten op maandag 20 februari. De bijeenkomsten worden gehouden bij D’n Inloop van Langenboomse Zorg Centraal in gemeenschapshuis de Wis. De cursus wordt elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gehouden. Het aantal bijeenkomsten is 10 of 12, afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10! Haast u om u op te geven! Vol is echt Vol! Het is niet mogelijk om na de eerste bijeenkomst alsnog aan te sluiten. De cursus is voor bezitters van een laptop met Windows 10 als besturingssysteem. U leert op uw eigen laptop! U brengt voor elke bijeenkomst uw laptop met bijbehorende lader, kabels en muis mee.

Deelname aan de cursus is gratis. Er is geen cursusboek. Na elke bijeenkomst ontvangt u een schriftelijk verslag. Vrijwillige bijdragen worden op prijs gesteld.

Opgeven voor de cursus en inlichtingen bij Frans Muller, 06 - 51 26 87 97.

Aanmelden kan ook elke donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur bij D’n Inloop in De Wis.