Op dinsdag 7 februari heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare achterbanvergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten v.d. Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 - 11 05 17 78. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Agenda

Op de agenda staan deze avond de agendapunten die door de gemeenteraad op donderdagavond 9 februari besproken zullen worden. Extra aandacht is er voor het nieuwe voorgestelde subsidiebeleid en ook de samenwerking in het Land van Cuijk is een agendapunt. Daarnaast is er volop ruimte voor actuele ontwikkelingen en vragen die er spelen. Naast het bestuur en fractie, zal ook de AB’90 wethouder aanwezig zijn en zijn in de meeste gevallen alle zaken direct te beantwoorden en toe te lichten. Vandaar dat deze openbare achterbanvergaderingen altijd interessante bijeenkomsten zijn.

Meer weten over Algemeen Belang ’90?

Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.