December 2016 werd bekend dat Sint Hubert een eigen dorpsquiz krijgt. Deze wordt georganiseerd in verband met het 40 jarig bestaan van gemeenschapshuis De Jachthoorn en op zaterdagavond 8 april 2017 gehouden.

De organisatie heeft diverse enthousiaste reacties mogen ontvangen en inmiddels hebben de eerste teams zich al aangemeld. Ook is gebleken dat er behoefte is aan wat verduidelijking. Hierbij een overzicht van de meest gestelde vragen.

Kunnen jullie wat uitgebreider aangeven wat Quiztal is?

Quiztal is een kennisquiz. Verschillende teams van acht tot vijftien personen nemen het tegen elkaar op. Op 8 april om 19.00 uur zal de aftrap plaatsvinden en kunnen de vragen en opdrachten opgehaald worden bij De Jachthoorn. Deze vragen en opdrachten kunnen vervolgens bij iemand thuis gemaakt worden. Hierbij mogen internet en andere naslagmiddelen gebruikt worden. Voor sommige antwoorden zal men de deur uit moeten. Om 22:00 uur zullen twee van de teamleden zich moeten melden bij café Difference voor een quiz zonder gebruik van hulpmiddelen. Uiterlijk 23.00 uur zullen de andere teamleden de ingevulde vragenlijsten moeten inleveren bij café Difference, waar vervolgens nog een gezellig samenzijn is.

Kan iedereen aan Quiztal meedoen?

Ja, de enige voorwaarde is dat de teamleider in Sint Hubert woont of er eerder gewoond heeft. Deelname is niet aan leeftijd gebonden. Zowel jongeren als ouderen worden van hárte uitgenodigd om deel te nemen.

Gaat Quiztal alleen maar over Sint Hubert?

Nee, er zijn vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Denk hierbij aan categorieën als algemene kennis, politiek, gezondheid, cultuur, natuur, muziek. Slechts een deel van de vragen en opdrachten heeft betrekking op Sint Hubert.

Vanaf wanneer kunnen er teams voor Quiztal aangemeld worden?

Teams kunnen zich inmiddels al aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de naam van het team, omschrijving van het team en de contactgegevens van de teamleider. Om de dorpsquiz zo goed mogelijk te organiseren, ontvangen we de aanmeldingen graag op korte termijn. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 1 april.

Waar kan ik met vragen en opmerkingen over Quiztal terecht?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier op de website www.quiztal.nl in.