Op zondag 19 maart wordt in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill opnieuw een accordeonfestival gehouden. Dit 25e accordeonfestival is mogelijk voorlopig het laatste festival.

Initiator en organisator Gerard Dreessen uit Mill is namelijk vorig jaar overleden. Vandaar dat dit festival ook een ode zal zijn aan Gerard. Het start om 12.30 uur en de toegang is gratis.

Festival

Al vele jaren trekt het jaarlijkse accordeonfestival veel liefhebbers van dit instrument en accordeonmuziek naar Royal. Accordeonisten uit het hele land komen naar Mill om te laten horen en zien wat er zoal mogelijk is met dit instrument. Maar uiteraard gaat het deze middag ook om gezelligheid en kan iedereen volop meezingen.

Deelnemen

Iedereen is welkom om deze middag en ook meespelen is mogelijk. Hiervoor kan men zich tevoren aanmelden bij Arnold Weerts via 0412 - 64 80 57 of 06 - 40 72 61 53. Arnold zal deze middag ook presenteren. Voor muzikale ondersteuning van de accordeonisten zal Dre Koens als drummer aanwezig zijn en het geluid is in handen van Berry Jongen.

Gratis

De toegang is helemaal gratis. De zaal is open vanaf 11.00 uur en het accordeonfestival duurt van 12.30 uur tot 18.00 uur. Zie ook www.caferoyalmill.nl.