DJ Stiek

Met diverse optredens als DJ en als organisator van festival Simply Wild Outdoor is DJ Stiek (Gertjan Raaijmakers 1988 uit Langenboom) een graag geziene deelnemer in het evenementencircuit.

In 2016 kwamen zijn fans hem tegen op festivals als Intents, Festyland, 7th Sunday en Halfvastenfeesten, maar 2017 heeft nog veel meer in petto voor hem en zijn fans.

AFAS Live in Amsterdam

Hardstyle-organisator Q-dance wist hem afgelopen januari al te strikken voor een optreden in de AFAS Live in Amsterdam bij X-Qlusive Ran-D, maar ook organisator van Intents vond in 2017 opnieuw reden om de DJ te boeken op een van de zeven podia die het festival telt.

Sjieke Bazen

Op 1 januari van dit jaar lanceerde Gertjan een nieuwe allround-act met bevriende artiesten Jack van den Elzen en Remco van der Beek, DJ Sjek en MC Rems. Als Sjieke Bazen beloven zij op menig evenement feest te brengen in hun bijpassende kleding. Meer dan 25 organisatoren willen hen in 2017 al aan die belofte houden: Sjieke Bazen is een gewilde act op uiteenlopende evenementen en festivals binnen en buiten Mill.

Grote diversiteit

Het succes van de Sjieke Bazen is volgens de DJ zelf te danken aan de grote diversiteit die de ‘bazen’ brengen. “We zijn drie jongens met elk ons eigen talent wat elkaar ontzettend goed aanvult. We hebben een concept en we kunnen dat alle drie op onze eigen manier uitdragen en daar onderdeel van zijn. Het is leuk als een organisatie dat ziet en ons dan boekt.”

Simply Wild Outdoor

De wereld van muziek kent Stiek niet alleen van zijn activiteiten achter de draaitafels, maar ook als organisator van Simply Wild Outdoor. Voor het zesde jaar op rij is hij op 16 en 17 juni 2017 samen met een hechte club vrienden verantwoordelijk voor het drukbezochte evenement op de crossbaan in Langenboom. Vorig jaar pakten ze flink uit voor het vijfjarig bestaan: bezoekers werden bijvoorbeeld verrast met vuurwerk. “Dit jaar gaan we terug naar de basis”, zegt hij. “Het is vet om je publiek zo te verrassen, maar het is ook belangrijk dat de bezoekers het gevoel houden dat het hun feestje is. Veel mensen komen elk jaar terug en zeggen ook dat ze dat doen omdat ze zich betrokken voelen. Door dit jaar wat meer terug te gaan naar de basis, we noemen het ook back to the basics, willen we het kleinschalige en ons-gevoel weer wat meer terugbrengen.”

Agenda

Aanstaande zaterdag staat Gertjan als DJ Stiek in ’t Lagerhuis in Mill en maandagavond is hij daar met de Sjieke Bazen te vinden. Ben je benieuwd waar je binnenkort nog meer op de beats van DJ Stiek of Sjieke Bazen kunt dansen? Volg ze dan via Facebook en blijf op de hoogte van alle optredens en nieuwtjes.