Zoals elk jaar is het bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill ook dit keer weer 6 dagen carnaval. Er is een gevarieerd programma samengesteld.

Voor Qmusic the party op carnavalszaterdag is er een voorverkoop en voor de Buutavond van donderdag 23 februari zijn nog enkele kaartjes beschikbaar, vrijdag 24 februari is uitverkocht. Alle overige activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Buutavonden

Op donderdag 23 en vrijdag 24 februari start het carnavalsweekend bij ’t Lagerhuis met 2 show- en buutavonden. Deze beginnen die avonden om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. U hoort en ziet er optredens van Berry Knapen, Frans Bevers, Wichard de Benis, Jan Strik, Marlon Kicken, Hans Eijkemans en Dirk Kouwenberg. Onlangs werd de voorverkoop voor deze avonden gehouden. Check bij ’t Lagerhuis naar de resterende kaartjes via 0485 - 47 07 37.

Qmusic the party

Op zaterdagavond 25 februari is het in ’t Lagerhuis vanaf 21.00 uur net als voorgaande jaren weer tijd voor Qmusic the party. Deze avond zijn er 2 area’s. In area 1 zal DJ Menno Barreveld en Alfons van Essen de beste muziek laten horen. In Area 2 is er een hardstyle carnaval met DJ Stiek en Civillian. In de voorverkoop kosten tickets 7,50 euro en aan de kassa die avond 10,00 euro.

Heavy Hoempa, Allstarz, DJ Benzel en meer

Carnavalszondag is het vanaf 15.30 uur weer volop feest in ’t Lagerhuis voor groot en klein. Dit met de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht en een optreden van Heavy Hoempa. Maar ook zijn er deze dag vanaf 20.00 uur optredens van the Allstarz, DJ Benzel en diverse andere Dj’s.

Boerenbruiloft, René Goossens en Sjieke bazen

Traditioneel is carnavalsmaandag de dag van de Boerenbruiloft in Mill. Dit alles begint om 12.00 uur. De muzikale omlijsting is in handen van René Goossens en daarna zal een Feest DJ vanaf 17.30 uur de zaak op zijn kop zetten. Maar ook vanaf 21.00 uur een allround feestact met Sjieke Bazen. Uiteraard is ’t Lagerhuis deze carnavalsmaandag ook dweilhalte.

Nog enne dan

Op de laatste dag van carnaval doet ’t Lagerhuis het alles behalve rustig aan. Onder het motto Alles op z’n kop, nog enne dan, gaan alle remmen los. Dat met de Grote Meneer Pomshow om 17.30 uur voor de kinderen en aansluitend een daverend afsluitingsfeest met DJ Maarten de Groot.

Meer

Like de Facebookpagina van ’t Lagerhuis om op de hoogte te blijven van alle activiteiten of check regelmatig www.lagerhuismill.nl.