Dit jaar wordt de Goede Doelenweek 2017 in Wilbertoord een maandje eerder gehouden, n.l. van 13 maart t/m 17 maart 2017. De Goede Doelenweek is één grootscheepse collecte in plaats van 14 afzonderlijke collectes.

Alle landelijke collectes waarvoor in Wilbertoord werd gecollecteerd, zijn gebundeld en de vergunning hiervoor is verleend door de gemeente Mill en Sint Hubert.

Brief met envelop

Op maandag 6 maart heeft U een brief in uw brievenbus gehad waarop u kunt invullen welk bedrag u aan welk goed doel wilt geven. U doet daarvoor anoniem een contant bedrag in een blanco enveloppe, die door één of twee collectanten wordt opgehaald. Deze collectanten zijn personen uit Wilbertoord met een identificatiepasje. Het ophalen van de enveloppen doen we tussen 13 maart en 17 maart 2017.
Zorg ervoor dat de envelop klaar ligt voor de collectant!

Collectanten

De collectanten hebben inmiddels via de e-mail of per brief instructies ontvangen in welke wijk ze gaan collecteren en de naam van de mede-collectant(en) voor die betreffende wijk. Collectanten die nog niet gereageerd hebben, vragen wij vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk te doen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (478797) zodat wij weten of we op u kunnen rekenen. Alvast bedankt.

Kerngroep

De Kerngroep Goede Doelenweek Wilbertoord zorgt ervoor dat uw bijdrage op de juiste plaats komt, en dat hier verantwoord mee om wordt gegaan. We hopen ook dit jaar weer op uw massale steun te mogen rekenen!
Voor alle duidelijkheid: acties van de basisschool, loterijen, en verkoopacties van Wilbertoordse verenigingen kunt u gewoon aan uw deur blijven verwachten!

Kerngroepleden:
Ans Janssen - van de Ligt, Tel: 0485-478735
Marco Teunissen, Tel: 0485-478028
Toos van Tienen - vd Bungelaar, Tel: 0485-478754
Peter Cornelissen, Tel: 0485-478797
Wilma Cornelissen-Bouwen, Tel: 0485-478797

De Goede Doelenweek wordt gesteund door: Vereniging Wilbertoord