Op zondag 2 juli is er van 13.00 uur tot 18.00 uur in de Kerkstraat in Mill een nieuw evenement onder de naam: Biergondisch Mill. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er deze middag tal van bierbrouwers te vinden.

Maar ook zijn er stands met eten en andere lekkernijen aanwezig. De organisatie is in handen van Brouwerij de Blauwe Knoop, het Mills Bier Drinkers Gilde, café Royal, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Biergondisch Mill is gratis toegankelijk.

Culinair Mill

Stichting Activiteiten Mill (SAM) en het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) organiseerden al 2 jaar oprij Culinair Mill. Hier konden bedrijven en hobbyisten hun diensten en producten op het gebied van culinaire-zaken demonstreren en promoten. Vorig jaar trok Culinair Mill ruim 1000 bezoekers.

Combineren

Omdat het culinaire gedeelte uitstekend aansluit bij het idee van een bierfestival, hebben de partijen besloten de handen ineen te slaan en gezamenlijk Biergondisch Mill te organiseren. Ook omdat er in Mill al veel activiteiten georganiseerd worden, is het samenvoegen van evenementen met eenzelfde karakter positief voor bezoekers en deelnemers.

Biergondisch Mill

Zondag 2 juli zal Biergondisch Mill voor het eerst gehouden worden van 13.00 uur tot 18.00 uur in de Kerkstraat. Zo’n 10 bierbrouwers presenteren er in diverse marktkramen hun bieren. Bezoekers kunnen een speciaal Biergondisch Mill bierglas kopen en daarmee tegen betaling de diverse bieren proeven. Uiteraard is er ook voor de niet-bierdrinker andere drank verkrijgbaar. Hiernaast is er ook ruimte voor ondernemers die op het gebied van eten wat aan willen bieden. De organisatie is hiervoor op zoek naar verschillende aanbieders van etenswaar wat past bij het thema Biergondisch.

Informatie

Wilt u meer weten over Biergondisch Mill? Neem dan contact op met 0485 - 32 56 34 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie voor meer informatie over activiteiten in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord ook www.uitinmill.nl.