The Partysquad

De opener van het festivalseizoen vindt traditiegetrouw plaats in Zeeland. Daar staat op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart de tiende editie van de Halfvastenfeesten op het programma.

De organisatie van het tweedaagse evenement pakt als vanouds groots uit en maakte onlangs weer wat nieuwe namen bekend. Zo zijn onder meer The Partysquad, Capital Candy en Snollebollekes toegevoegd aan het festivalaffiche.

Met maar liefst drie feesttenten, elk met een spetterend programma, beloven de Halfvastenfeesten weer een groot spektakel te worden. Ieder jaar slaagt de organisatie van het evenement er weer in een programma neer te zetten om je vingers bij af te likken. Deze keer zal dat niet anders zijn, met klinkende namen als The Vengaboys, Darkraver & Outsiders, The Euro’s, Johnny 500, The Originals, Henk Dissel, Naffz & Giocatori en La Fuente.

The Partysquad

Maar dat is nog niet alles. Ook The Partysquad, Capital Candy, Snollebollekes, Dansado & De Feestneger, Raymon Hermans en Lowriderz zijn inmiddels toegevoegd aan de line-up.
DJ's/producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen de energetische en zeer populaire groep The Partysquad. Sinds 2009 is het duo goed voor internationale releases van singles en remixes, op labels als Spinnin' Records/Rebel Yard, Top Notch, Mad Decent en Dim Mak. The Partysquad is al tien jaar een van de meest populaire DJ-formaties in Nederland. Maar in 2008 besloten Ruben en Jerry dat ze zover waren om hun talenten ook internationaal te laten shinen. Alleen kan succes niet altijd zonder tegenslagen komen, want terwijl het duo in Ibiza was om voorbereidingen te treffen, kwam hun muzikale carrière onverwacht tot stilstand. Door een auto-ongeluk belandde Jerry in een coma, met het resultaat dat zijn carrière, en uiteindelijk The Partysquad, voor een onbepaalde stil kwamen te liggen. Maar Jerry gaf niet op, hij revalideerde langzaam en was in 2010 weer in staat om aan de ‘game’ deel te nemen. Samen met Ruben maakte hij zijn comeback, en hoe!

Zeeland

De Halfvastenfeesten worden gehouden in het dorp Zeeland. De tiende editie van het festival is bijna geheel overdekt. Het evenemententerrein bevindt zich net buiten de dorpskern aan de Reekseweg/Middenpeelweg. Het terrein gaat op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart om 19 uur open. De optredens duren beide avonden tot 01 uur. Minimum leeftijd is 16 jaar (legitimatie verplicht).

Voorverkoop is gestart

De reguliere voorverkoop voor de tiende Halfvastenfeesten is in volle gang. Losse tickets voor de vrijdag- of zaterdagavond kosten 25 euro. Voor een combi-ticket voor beide festivaldagen betaal je 35 euro. Nadere informatie over de kaartverkoop en voorverkoopadressen is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl. Volg het festival op ook Twitter (@halfvasten), Facebook en Instagram. Of kijk eens op het YouTube-kanaal.