Gulden Euro Trio

Het laatste van de serie klassieke concerten die deze winter op Kasteel Tongelaar worden gegeven is het Gulden Euro Trio van Marcel Siebers. Die wij allemaal kennen als pianoleraar, muziekdocent en koordirigent.

Dit concert start zondag 19 maart om 15.00 uur in Kasteel Tongelaar in Mill.

Drie geweldige musici, met conservatorium achtergrond, vormen samen het “Gulden Euro Trio”: Pip van Steen (fluit), Andrea Pieper (viool & contrabas) en Marcel Siebers (piano). Zij onderscheiden zich van andere kamermuziekensembles, doordat zij louter en alleen eigen composities spelen.
Een groot deel van hun repertoire bestaat uit de zgn. “Euro Suite & en ander wisselgeld”; een korte impressie van hun muzikale reis door Euroland, gebundeld in 32 eigen composities die elk een land in Europa vertegenwoordigen.
Verder kun je luisteren naar een “Dime-tribute”. Een zestal voor dit trio gearrangeerde nummers van de voormalige rockband uit de beginjaren ’70, waar Marcel Siebers destijds deel van uitmaakte. Je zult versteld staan hoe goed de ruige muziek van 4 tieners van toen, nu klinkt als volwassen kamermuziek.

Toegangsprijzen € 15,00 voor volwassenen, kinderen t/m 18 jaar € 10,00 en kinderen t/m 12 jaar GRATIS.

Ben je benieuwd naar het werk van Marcel en het Gulden Euro Trio? Kijk en luister dan op de volgende site: www.guldeneurotrio.eu (...echt de moeite waard!)

www.kasteeltongelaar.nl