Foto: Tien van Tienen

De werkgroep van de SWOM die de Bonte middag organiseert, heeft als vanouds weer voor een gezellig programma gezorgd.

Op woensdag, 12 april gaat de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill om 13.00 uur open en het programma begint om 13.30 uur. De entree is € 6,- p.p. inclusief koffie/thee en broodjes. Kaarten kunnen t/m 10 april dagelijks van 09.00 - 11.00 uur bij de SWOM worden opgehaald. Op dinsdag, 28 maart kunnen ze van 09.30 - 12.00 uur worden gekocht in Myllesweerd in Mill, in de Jachthoorn in Sint Hubert, in de Wis in Langenboom, in Wilbertoord in de Wethouder Lindersstraat 48.

Luchtig

Toneelgroep Vier in Eén brengt een toneelstuk met een luchtig karakter genaamd “Het testament van tante Bet”. Vier nichten, vier heel uiteenlopende types, krijgen te horen dat hun tante Bet zaliger hen een niet te versmaden bedrag heeft nagelaten. Hoeveel precies is niet duidelijk, maar het zal zeker niet niks zijn. Er zit echter een maartje aan: eerst moeten de nichten drie weken met elkaar doorbrengen in het huis van tante Bet, een soort vakantie zeg maar. Maar of dat nu een echte vakantie wordt of dat tante Bet dat nu echt zo bedoelde valt te betwijfelen. Er moet namelijk heel wat gepresteerd worden om de erfenis ook echt op de bankrekening bijgeschreven te krijgen. De vraag is of het de nichten zal lukken.

Mix

Daarna verzorgt het duo Jeanne van der Rijt en Ria Toonen twee optredens. Het duo brengt een gezellige mix van Brabantse en Nederlandstalige muziek. Een verrassend nieuwe muzikale inbreng in onze gemeente. Iedereen uit alle kerkdorpen is welkom op de Bonte middag op 12 april.