Een jaar na een fantastisch kampvuurmuzikant festival bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof in Mill is er dan eindelijk een opvolger. Millstock.

Een kleinschalig akoestisch muziekfestival dat op zaterdag 27 mei van 19.00 uur tot 01.00 uur zal plaatsvinden op het Natuurkampeerterrein van de Herderinn aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill.

Gezocht: gedreven ‘basic’ muzikanten en of dichters

Er is plaats voor 10 bandjes/muzikanten die in het licht van fakkels en een groot kampvuur akoestisch komen spelen. In ruil voor gratis drankjes en hapjes. Vooralsnog hebben 3 bandjes, 1 solozanger en iemand die Haiku’s voordraagt zich aangemeld. Er is plaats voor nog meer enthousiaste muzikanten die de oude hippiesferen mee willen laten herleven. In een sfeervolle buitensetting, verlicht door fakkels en met een groot kampvuur zullen diverse muzikanten en bandjes akoestisch optreden en waar mogelijk ook jamsessies doen. Net als vorig jaar belooft het een superhappening te worden waar de muziek en gedichten de hoofdrol spelen.

Ook deze sfeer proeven of meedoen? Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor alle informatie.

De entree is dit jaar 5 euro. Dit zal geheel ten goede komen van Atelier Keigoed en stichting Doe een wens.