Op vrijdagavond, 21 april heeft Toneelgroep Vier in Eén in de Wilg in Wilbertoord een muziek- en toneelavond. Entree € 5,- p.p. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Martin Nabuurs verzorgt bij binnenkomst achtergrond muziek van Toon Hermans. Regisseur Erica Verbeeten legt eerst de keuze van Toon Hermans uit voor deze avond. Vervolgens zingen Arlette van Hout en Gonny Selten enkele liedjes van Hermans, met begeleiding van gitaar.

Testament van Tante Bet

Het voltallige toneelgezelschap speelt vervolgens in drie bedrijven het blijspel “Testament van Tante Bet”. Vier nichten, vier heel uiteenlopende types, krijgen te horen dat hun tante Bet zaliger hen een niet te versmaden bedrag heeft nagelaten. Hoeveel precies is niet duidelijk, maar het zal zeker niet niks zijn. Er zit echter een maartje aan: eerst moeten de nichten drie weken met elkaar doorbrengen in het huis van tante Bet, een soort vakantie zeg maar. Maar of dat nu een echte vakantie wordt of dat tante Bet dat nu echt zo bedoelde valt te betwijfelen. Er moet namelijk heel wat gepresteerd worden om de erfenis ook echt op de bankrekening bijgeschreven te krijgen. De vraag is of het de nichten zal lukken.

Genieten

Vier in Eén verzorgt in voorjaar en winter altijd besloten voorstellingen voor organisaties als KBO’s, SWOM en zorginstellingen. Zo langzamerhand is het traditie geworden om ook één keer een “openbare” voorstelling te geven in de Wilg, zodat ook Vrienden van Vier in Eén, familie, vrienden, kennissen en andere toneelliefhebbers kunnen genieten van hun spel. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar.