Foto: Rens Hubers

Bezoekerscentrum De Kuilen, gevestigd in Logement de Valkhoeve aan de Valkweg 11 in Mill, zal tijdens “een zomer lang Kuilen-Kunst” voor veel mensen het start en finishpunt dan wel pleisterplaats zijn van de fiets/wandelroute van ‘Een zomer lang Kuilen-Kunst’.

Daarom hebben een 4-tal fotografen besloten om hun mooiste foto’s van de Kuilen deze zomer tijdens Kuilen-Kunst in de Valkhoeve te exposeren.

Voor Carolien Geurts van Kessel vormen de Kuilen haar achtertuin en zij heeft haar camera dan ook altijd schietklaar liggen zodat ze de mooiste momenten in dit prachtige gebied kan vangen.

Angeline van der Cruijsen woont eveneens in Mill en is al wandelend regelmatig rond de Kuilen te vinden, met haar camera natuurlijk, want Angeline is een enthousiast fotograaf en ook lid van Fotoclub Kiekus.

Henk Kempen uit Ledeacker, ook lid van Fotoclub Kiekus, heeft de Kuilen de laatste jaren ontdekt en is er steeds vaker te vinden, vooral in de vroege ochtend en de late avond, als de lucht en het licht op z’n mooist is.

Rens Hubers is ook al vele jaren woonachtig in Mill en heeft, wekelijks wandelend rond de Kuilen, het gebied door de jaren heen steeds mooier zien worden. Ook Rens is lid van Fotoclub Kiekus en heeft zijn camera dan ook altijd bij zich.

Zoals gezegd zullen Carolien, Henk, Angeline en Rens de mooiste foto’s exposeren die zij de laatste tijd rond de Kuilen hebben gemaakt. De expositie zal verrassend veelzijdig worden omdat elke fotograaf weer andere dingen ziet en vastlegt; ieder toont dus zijn eigen kijk op de Kuilen!

De expositie zal te bewonderen zijn van 5 mei tot 24 september tijdens de openingstijden van Bezoekerscentrum De Kuilen op woensdag - donderdag - vrijdag vanaf 13.00 uur, op zaterdag vanaf 12:00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. Voor groepen zijn er mogelijkheden buiten genoemde openingstijden af te spreken.

Bezoekerscentrum De Kuilen
Valkweg 11, 5451 PX Mill
Tel: 0486 - 43 12 24
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: http://www.bezoekerscentrumdekuilen.nl