Groepsaccommodatie “de Nieuwenhof”

Donderdag 4 mei (meivakantie) wordt er om 14.00 uur opnieuw een wandeling in de Beweegtuin in Mill georganiseerd speciaal voor de Opa’s en Oma’s met hun kinderen en kleinkinderen.

Hierbij kan iedereen kennis maken met het bijzondere gebied en de mooie natuur vlakbij het centrum in de Groespeel en Kanaalzone. Iedereen kan op zijn of haar manier meedoen, kinderen kunnen als ze willen onderweg klimmen en klauteren, door de plassen banjeren. De ouderen ook natuurlijk, iedereen mag op eigen wijze meedoen, niets moet! Marcel Peters, bekend met het gebied en voorzitter van Stichting Beweegtuin, is degene die u de weg wijst.

Historisch

Omdat dit gebied ook historisch, met name in de oorlog, veel waarde heeft is Theo Peters ook aanwezig om de deelnemers wijzer te maken over al hetgeen zich hier afgespeeld heeft.

Pauzeplaats

Onderweg wordt er gepauzeerd bij Groepsaccommodatie “de Nieuwenhof” waar iedereen op eigen kosten een kopje koffie, thee of een andere versnapering kan nuttigen. De kinderen krijgen van Stichting Beweegtuin een ijsje aangeboden.

Start

De start is donderdag 4 mei om 14.00 uur bij de bloklandbunker aan de Langenboomseweg, vanuit centrum van Mill, net over de brug aan de rechterzijde. De tocht duurt tot ongeveer 16.00 uur en tevoren aanmelden is niet nodig. Advies is om de kinderen kleren (lange broek) aan te geven die nat mag worden met gymschoenen en als u zelf als volwassene ook met de kids mee wilt doen, kunt u hier ook rekening mee houden.