Ballonvaart als cadeau voor Moeder- en of Vaderdag?

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017 is er in het Landschapspark in Mill een splinternieuw 3-daags festival te vinden. Het wordt georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en heeft de naam Zotte Zomer Festival meegekregen.

Het is een lang weekend met nostalgische attracties, foodtrucks, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, opstijgende ballonnen, een streekmarkt en op zondag zal ook de All American Day deel uit gaan maken van dit festival. Alle dagen is het Zotte Zomer Festival gratis toegankelijk.

Nostalgisch

Het Zotte Zomer Festival krijgt een nostalgische uitstraling. Dat met een aantal nostalgische attracties zoals een 20 meter hoog reuzenrad uit de jaren 30, een mechanische spin uit de jaren 40 en een treintje uit 1895. Ook komt er natuurlijk een draaimolen. Bij Albert Heijn vd Ven in Mill kan men tegen die tijd sparen voor gratis attractiekaartjes. Maar ook de rest van het festival zal nostalgie uitstralen. De horeca komt in een schiettent van vroeger en als feesttent komt er een ouwe autoscootertent te staan. Ook de foodtrucks hebben die nostalgische uitstraling, de markt krijgt kramen die bij deze sfeer passen en natuurlijk is dit ook het geval bij de muziek en het entertainmentprogramma.

Muziek

Op vrijdagavond 14 juli start het Zotte Zomer Festival met een live band met de naam From USA. Zij brengen muziek uit de jaren zestig en zeventig. Op zaterdagmiddag doet dat ook de band Recall. Maar ook muziek uit de jaren tachtig en negentig staat op hun repertoire. Op zaterdagavond is er een Vinyl DJ die naast echte platen ook videoclips van toen zal draaien. Op zondag staat de USA centraal met de All American Day, muziek van de Eightball Boppers en als afsluiter op zondagmiddag The Wetnecks. Ook dit alles is gratis toegankelijk.

Ballonvaart

Op vrijdag- 14 en zaterdagavond 15 juli zullen er diverse ballonnen opstijgen. Hiervoor kunt u tickets reserveren. Een ticket kost 175,00 euro per persoon. Altijd al eens een vaart willen maken of wilt u iemand een vaart cadeau doen? Bel 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data

  • Vrijdag 14 juli 2017 van 18.00 uur tot 01.00 uur
  • Zaterdag 15 juli 2017 van 14.00 uur tot 01.00 uur
  • Zondag 16 juli 2017 van 11.00 uur tot 22.00 uur

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van dit Zotte Zomer Festival 2017 door regelmatig op de site www.zottezomer.nl te kijken. Like ook de bijbehorende Facebookpagina.