Dave Roelvink

Na een druk bezocht festival in 2016, keert Mill at the park ook dit jaar weer terug in het Landschapspark in Mill, en dat voor de vierde keer.

Het Landschapspark zal op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 weer twee dagen het decor zijn van een prachtig muziekfestival met een breed programma en op zondag een kinderparadijs.

Vol trots presenteerde 1 maart de organisatie het affiche met Kenny B als headliner. Bekend van zijn megahit “Parijs”, neemt deze zanger van Surinaamse afkomst zijn voltallige live- band mee naar Mill.

Het programma in vogelvlucht;

Zaterdag

Radio 538 DJ’s on Tour, de leukste DJ’s van het nummer 1 radiostation in Nederland draaien de vetste hits en de beste mash-ups.
Dave Roelvink, de zoon van..., deelnemer aan Expeditie Robinson en bovenal een top DJ met zomerse beats van moombahton, bubbeling en eclectic.
Kraantje Pappie, bekend van zijn hits “Welkom in de Feesttent” en “Waar is Kraan”, is afgelopen week opnieuw de top 40 aan het beklimmen met zijn nieuwe single “De Manier”.

Zondag

Peanuts, deze coverband speelt alles op verzoek! Stem op jouw favoriete nummer of stijl muziek via de interactieve mobiele app of vraag jouw favoriete nummer live en ‘on the spot’ aan bij de band.
Def Rhymz, lekker fout en lekker gek, deze hitkoning uit de jaren ’90 ken je vast wel!
Kenny B, Parijs was natuurlijk dé zomerhit van 2015, maar met de voltallige liveband met blazers en percussionisten zal de zon gegarandeerd gaan schijnen op zondag! Wist je dat Kenny B een begrip is in Suriname met meer dan tien nummer 1 hits voordat hij het Nederlandse muzieklandschap veroverde? Ook brengt hij covers van onder andere Bob Marley ten gehore.
Naast de bekende artiesten blijft de visie van de organisatie om lokale helden een podium te geven op het dorpsfestival. Op zaterdag sluiten de DJ’s Dansado & de Feestneger en DJ Benzel af. Op zondag start het festival met de bands, met roots in Langenboom, Kennèh en the Hot Studs en draait Feest DJ Joost uit Cuijk.
Het kinderparadijs is een onmisbaar succes van het festival en ook dit jaar gaan wij er voor zorgen dat er meer dan genoeg te beleven valt voor de allerkleinsten tot de allerlaatste basisschoolgangers.

Check voor ticketverkoop www.millatthepark.nl en like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.