Op zondag 21 mei wordt een Benefietlunch georganiseerd op het prachtige landgoed Tongelaar in Mill. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte die zowel Siem (Wilbertoord) als Neia (Wijchen) hebben. Op zondag 25 juni is er voor dit goede doel ook een wandeling.

21 mei

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd voor de "Tongelaar lunch", verzorgd door de Smaakmakers Mill in boerderij de Benedenhof, onderdeel van Kasteel Tongelaar.

Een energiestofwisselingsziekte is genadeloos, want slechts de helft van de kinderen met deze verschrikkelijke ziekte wordt tien jaar oud. Daarom is het onderzoek naar een medicijn van levensbelang. Om dit te realiseren is alle hulp nodig!

Veiling

Tijdens de Benefietlunch wordt een aantal schitterende producten en arrangementen geveild. De veilingsitems zijn beschikbaar gesteld door lokale bedrijven uit de gemeenten Wijchen en Mill en Sint Hubert en andere sponsoren. De totale opbrengst van de lunch en de veiling gaat naar de ontwikkeling van een medicijn. De online veiling is in volle gang.
Voor nadere informatie over het goede doel, de Benefietlunch en de veiling verwijzen wij u naar: www.veiling4forza.nl.

Wandeling

Er zijn op zondag 25 juni in natuurgebied Tongelaar in Mill verschillende mooie routes om deze dag te wandelen. Voor de (families met) kinderen is er een route van 3 km met verschillende leuke opdrachten. Deze tocht is ook toegankelijk voor rolstoelen. Bij deze kindertocht is het ook mogelijk om met een gids te wandelen om meer informatie te krijgen over het natuurgebied, deze start om 13u. Daarnaast is er een route van ca 1,5 uur. Bij de lange route is het mogelijk om met een gids te wandelen waarbij je meer te weten komt over het natuurgebied. De starttijden met de gids zijn om 10u en om 11u. Maar het is ook mogelijk om al deze routes zelf te lopen.
Starten kan tussen 10.00 en 13.00 uur.

De kosten bedragen € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Het volledige bedrag gaat naar het onderzoek van een medicijn. Schrijf je nu in via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op:

T.J.Derks EO B.H.P.G. Schakenraad
NL69RABO0313917973
O.v.v: wandeltocht en naam

Naast het wandelen, zullen er ook super leuke nevenactiviteiten zijn bij de start/finish. Denk hierbij aan een kraam om sieraden te kopen, mini workshop om sieraden te maken, een loterij, springkussen, koffie/thee met iets lekkers, enz.

In de rubriek Video op www.inmill.nl is ook een interview rond de acties voor Neia en Siem te vinden.