Na een intensive voorbereiding staat de organisatie Goede Doelen Week Mill in de startblokken om de klus te gaan klaren: de gezamenlijke collecteweek van 15 goede doelen, welke plaats vindt van 12 t/m 17 juni 2017.

Veel werk is er verzet door de werkgroep. De collecteroutes zijn allemaal tot in detail uitgewerkt wat geen sinecure was. Inmiddels zijn de collectanten door hun coördinatoren op de hoogte gebracht omtrent de invulling van de werkzaamheden. Heel fijn dat er zoveel vrijwilligers op pad gaan om de enveloppen met bijdrage op te gaan halen. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Daarnaast doet het de organisatie goed dat het veel belangeloze steun krijgt van o.a. Myllesweerd, de bibliotheek, Top Beveiliging en de Regiobank.

Echter door vakanties en onvoorziene afmeldingen van vrijwilligers, is de organisatie nog op zoek naar mensen die mee willen helpen tijdens de gezamenlijke collecteweek. We hebben nog vrijwilligers nodig die willen assisteren bij de inname en verwerking van de opgehaalde enveloppen. Deze werkzaamheden vinden plaats in de ruimte van de bibliotheek op dinsdag 13 juni, woensdag 14 juni en donderdag 15 juni van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Ook is er nog behoefte aan vrijwilligers die mee willen collecteren, vele handen maken het werk licht! Het kost maximaal enkele uurtjes!

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met Geertje Braks, secretaris Goede Doelen Week Mill, 06 - 54 23 47 77 of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..