Theducater Ontspoorde zorg: “Bij deze voorstelling betrekken de spelers de mensen in de zaal bij hun spel”.

Op donderdag, 8 juni vindt van 14.00 tot 16.30 uur een voorstelling plaats door theatergezelschap Theducater in Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill. Mantelzorgers, familie, vrijwilligers en zorgprofessionals zijn van harte welkom.

De voorstelling wordt georganiseerd door de Werkgroep Gezondheid van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill.

Mooi

Zorgen voor iemand om wie je geeft, is mooi. Het kan ook heel zwaar zijn en soms gaat het mis, maar dat gaat nooit met opzet. Het overkomt je omdat de zorg eigenlijk te zwaar is geworden. De theatervoorstelling ‘mantelzorg, een kwestie van liefde en grenzen’ laat op een mooie en herkenbare manier zien hoe de zorg toch anders kan gaan dan je wilt. Hierbij nodigen we u uit voor deze speciale voorstelling. Met behulp van gespeelde scenes krijgt u meer duidelijkheid over wat u in zo’n situatie kunt doen. De spelers betrekken de mensen in de zaal bij hun spel. Er is volop ruimte om te praten, te discussiëren, met elkaar ervaringen uit te wisselen of gewoon maar te kijken. De toegang is gratis.

Aanmelden

Via de inschrijfstrook in de advertentie in De Neije krant van afgelopen dinsdag 23 mei, kunt u zich vóór 5 juni aanmelden. Deze kunt u inleveren bij de SWOM in Myllesweerd iedere werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur of in de brievenbus Kerkstraat 3 in Mill. Als u zich telefonisch aan wilt melden of graag meer informatie wilt kunt u bellen met Sacha Lukassen, Coördinator Informele Zorg Pantein locatie Mill, 06 - 39 11 18 08, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Ann Geelen, Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk, 0485 - 84 67 39.

We hopen u op 8 juni te mogen begroeten,
Werkgroep gezondheid Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill.

Veilig Thuis Brabant Noord Oost.