Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de toneelvoorstelling op donderdag 8 juni in Myllesweerd.

De kaarten zijn gratis te bestellen bij:

Sacha Lukassen van Pantein, 06 - 39 11 18 08, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ann Geelen van Steunpunt Mantelzorg, 0485 - 84 67 39, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De voorstelling begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Vervoer

Indien u vervoer nodig hebt, kunt u de Ouderen Hulp Dienst van de SWOM bellen op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 09.00 - 11.00 uur. De voorstelling wordt gespeeld door het theatergezelschap Theducater uit Nijmegen. Een heel nieuwe ervaring, die u beslist niet mag missen.

Voorstelling

Zorgen voor iemand om wie je geeft, is mooi. Het kan ook heel zwaar zijn en soms gaat het mis, maar dat gaat nooit met opzet. Het overkomt je omdat de zorg eigenlijk te zwaar is geworden. De theatervoorstelling ‘mantelzorg, een kwestie van liefde en grenzen’ laat op een mooie en herkenbare manier zien hoe de zorg toch anders kan gaan dan je wilt. Met behulp van gespeelde scenes krijgt u meer duidelijkheid over wat u in zo’n situatie kunt doen. De spelers betrekken de mensen in de zaal bij hun spel. Er is volop ruimte om te praten, te discussiëren, met elkaar ervaringen uit te wisselen of gewoon maar te kijken. De toegang is gratis.