Van Doorn Feestartikelen is een begrip in de regio als het gaat om thema- en carnavalskleding. Maar ook de meest uiteenlopende aanverwante artikelen zijn in hun winkels en online in hun webshop te vinden.

Maar sinds deze maand bieden zij in hun vestiging aan de Dorpsstraat 39a in Langenboom elke zaterdag een nieuwe dienst onder de naam Party@ My Place. Want die dag staan er namelijk hapjes, drankjes, verkleden en photoshoots centraal. Uiteraard is ook de winkel dan gewoon geopend.

Party@ My Place

Fun, Food en Photoshoots. Dat zijn de sleutelwoorden om vanaf 10 juni elke zaterdag compleet uit je dak te gaan bij van Doorn Feestartikelen in Langenboom. “Ken je nog het winkeltje van Henny Huisman bij de playbackshow op TV? Nou zoiets gaan we ook doen. Hetty en ik merken dat mensen bij het passen van kleding het enorm leuk vinden om foto’s te maken en zich helemaal in te leven in de rol die past bij de gekozen kleding. Met dat als basis gaan we nu op zaterdagen open om onder het genot van een hapje en drankje iedereen het magische gevoel te geven om een superster te zijn of gewoon plezier te maken met vriendinnen, familie of kinderen.”

Foto’s

Men kan zich van top tot teen verkleden, schminken of geschminkt worden en dan de catwalk op om de ultieme te gekke foto's te schieten. Hetty: “Ons hele assortiment staat dan tot ieders beschikking. Er is keuze uit heel veel verschillende creaties en in ons restaurant is het genieten van food & drinks maar ook popcorn en een suikerspin is er verkrijgbaar.”

Onderneming

René van Doorn (1965) kreeg het ondernemerschap met de paplepel ingegeven. “Bij ons thuis hadden we in Veghel een winkel, een soort kioskidee met tijdschriften en rookwaar. Daar zijn op een gegeven moment ook carnavalsartikelen bij gekomen. Mijn moeder had vroeger samen met haar zus een winkel in de Stationsstraat met babykleding, kinderwagens en textiel.”

Groei

Van Doorn Feestartikelen groeide in de jaren tachtig uit naar een begrip in heel Nederland, maar ook over de grenzen had men klandizie. “Vanaf mijn 13e had ik ook een eigen drive-inshow, dus ik heb altijd wel wat gehad met feest en evenementen. De winkel met feestartikelen en kleding sloot daar dus prima op aan. Het nieuwe concept wat we nu in Langenboom gaan doen is hier ook weer een aanvulling op.”

Meer

Onlangs organiseerden zij al een open dag in Langenboom om iedereen kennis te laten maken met deze nieuwe mogelijkheden. Ook gaan ze dit alles promoten op evenementen, zoals op zaterdag 15 en zondag 16 juli tijdens het Zotte Zomer Festival in het Landschapspark in Mill. Nu al meer weten over mogelijkheden en kosten? Loop dan op zaterdag binnen bij Party@ My Place aan de Dorpsstraat 39a in Langenboom of zie www.studio59.tv.