Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017 wordt in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill het Zotte Zomer Festival georganiseerd. Een gratis toegankelijk evenement van Ontdek Mill met steun van Albert Heijn v.d. Ven, Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill.

Markt

Onderdeel van het Zotte Zomer Festival is op zaterdag en zondag een markt met tal van kooplieden, ondernemers en ook verenigingen die zich er willen presenteren. Op zaterdag 15 juli zal ook Wanne Walm Wanroij er van 14.00 uur tot 20.00 uur aanwezig zijn met een stand met tal van brommers en onderdelen. Ook kan hier iedereen meer informatie krijgen over deze hobby.

Begin

Deze oldtimerclub is opgericht in juni 2014 door een stel vrienden die maar èèn doel hadden, en dat is hun bromfiets. Johan Linders, Henk Selten, Gerrit van Duijnhoven en Frans Verhoeven waren de oprichters van de club. Lekker met elkaar een beetje toeren en natuurlijk ook sleutelen. Na het toeren werd er onder het genot van een drankje al wat gespeculeerd over de naam die de club moest krijgen.

Naam

Johan, een van de oprichters van de club reed achteraan en bij een pauzestop riep Johan “jonge jonge, wanne walm!” en zodoende is die naam toen geboren.

Groei

Sinds de oprichting is Wanne Walm Wanroij gegroeid tot 26 leden en deze mensen komen echt niet alleen uit Wanroij maar ook uit Mill, Sint Hubert, Haps, Ledeacker en Grave. Een gezellige club brommerliefhebbers die het leuk vinden om samen regelmatig te gaan toeren door de regio.

15 juli

Meer weten over Wanne Walm Wanroij? Bezoek dan hun stand op het Zotte Zomer Festival. Zij nemen deel op zaterdag 15 juli van 14.00 uur tot 20.00 uur. De streekmarkt is ook op zondag 16 juli, dan van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Zie voor het hele programma ook www.zottezomer.nl.