Op woensdag 2 augustus 2017 van 10.00 uur - 18.00 uur is het weer zover. Dan zal in en rond het centrum van Mill weer de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van Noordoost Brabant gehouden worden.

Op een parcours van zo’n 2 kilometer vindt u er die dag ruim 300 marktkramen, leuke attracties voor groot en klein, gezellige terrasjes en uiteraard her en der muziek en entertainment. Zoals gebruikelijk is parkeren en de toegang helemaal gratis.

Prijsvraag

Ieder jaar opnieuw is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag waarmee u een kans kunt winnen op veel geld. Want naast een aantal cadeaubonnen die er verloot gaan worden bestaat de hoofdprijs uit een Staatslot met jackpot. Op woensdag 2 augustus worden deze prijzen onder alle juiste inzendingen verloot.

De vraag van dit jaar is:

Dit jaar is er in Mill een nieuw 3-dagen durend evenement met nostalgische attracties, een streekmarkt, foodtrucks, sfeervolle horeca en entertainment. Hoe heet dit gratis festival?

A Mill Pakt Uut
B Zotte Zomer Festival
C Parkfeest Mill
D Mill op z’n best

Stuur uw oplossing voor woensdag 2 augustus 2017 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar:

Vakantiejaarmarkt Mill
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill

Op woensdag 2 augustus leest u op o.a. www.vakantiejaarmarkt.nl wie de winnaars zijn van het Staatslot en de cadeaubonnen. Op deze website is nu ook al meer informatie te vinden over de Vakantiejaarmarkt in Mill. Graag tot ziens in Mill.