Foto: Martje Kremers

Vandaag (zaterdag 24 juni) is om klokslag 16.00 uur het muziekfestival Mill at the Park van start gegaan. Deze 4e editie begon voor DJ Benzel (Maarten Bens) met een verrassing. Want een aantal fans had in het geheim speciale DJ Benzel fan-shirts laten maken.

Benzel ontving vlak voor hij het podium op ging om Mill at the Park muzikaal af te trappen officieel het eerste fan-shirt uit handen van initiatiefneemster Mieke Kremers. De Millse DJ Benzel sluit vandaag overigens ook Mill at the Park weer af en tussendoor zijn er tal van andere optredens in het Landschapspark.

Totaal programma

Op zaterdag 24 juni hoort en ziet men er van 16.00 uur tot 01.00 uur optredens van Dave Roelvink, Dansado & De Feestneger, DJ Benzel, Kraantje Pappie en 538 DJ’s On tour.
Morgen, zondag 25 juni gaat het vanaf 13.00 uur door met Kenny B met live band, Def Rhymz, Peanuts, Kenneh, Feest DJ Joost en The Hot Studs. Tevens is er deze zondag een speciaal Kinderparadijs. Mill at the park zal om 22.00 uur worden afgesloten.

Toegang

Aan de kassa kost een dagticket 20,00 euro en een ticket voor 2 dagen 30,00 euro.
De minimumleeftijd voor zaterdag 24 juni is 16 jaar. Voor zondag 25 juni is er geen minimumleeftijd. Bezoekers tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein op.

Check www.millatthepark.nl en like de Facebookpagina!