Op zondagmiddag 2 juli a.s. is het zover, dan zal de tweede editie zomerconcert nieuwe stijl van muziekvereniging Amicitia plaats vinden. Net als vorig jaar worden er 3 concertjes gegeven door slagwerkgroep Dynamic en harmonieorkest Amicitia op 3 verschillende locaties.

Hieronder volgt het programma:

  • We vertrekken om 13.45 uur bij ’t Bloasschuurke naar de Zuid- Carolinaweg;
  • 14.00 uur: eerste concertje bij fam. Van Kuppeveld, Zuid- Carolinaweg (bij slecht weer zitten we bij fam. Delpeut;
  • 15.00 uur: tweede concertje bij fam. Van Dalen, aspergekwekerij aan de Gasthuisstraat;
  • 16.00 uur: derde concertje bij fam. Loeffen op de Dorpsstraat 9;
  • 17.00 uur: spetterend slotconcert van jeugdslagwerkgroep De Beats bij ’t Bloasschuurke.

Tijdens dit slotconcert zullen de leerlingen welke geslaagd zijn voor hun muziek examen gehuldigd worden en zal na vele jaren op gepaste wijze afscheid genomen worden van Jet Hendriks als muziekdocente van muziekvereniging Amicitia.
Graag nodigen we iedereen in Langenboom en omstreken uit om met ons mee te fietsen of rijden en op alle prachtige locaties te komen genieten van onze muziek.
Tot zondag 2 juli!

Rob Nuijen Nederlands kampioen Slagwerk Solistenconcours

Op zaterdag 17 juni heeft Rob Nuijen (lid slagwerkgroep Dynamic) deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenswedstrijden voor solisten. Hierbij is hij geëindigd op de eerste plaats van de 2e divisie slagwerk multi percussion. Hiermee is hij Nederlands Kampioen in deze divisie. De cijferlijst van Rob bestond uit drie keer een 9 en twee keer een 9,5. In mei behaalde Rob al de eerste plaats bij het Brabants kampioenschap.
Muziekvereniging Amicitia is enorm trots een Nederlands Kampioen in hun midden te hebben.

Vakantie

Ook muziekvereniging Amicitia gaat met vakantie. Maar op zaterdag 5 augustus pakken we onze instrumenten weer uit voor de opening van de kermis Langenboom.