Het bisdom ’s-Hertogenbosch gaat van 14 tot en met 21 oktober naar Lourdes en jij bent van harte uitgenodigd om mee te gaan. Alleen, met parochianen óf met de gehele parochie: Mgr. De Korte nodigt ons allemaal uit. Ga jij ook mee?

Verbindende werking

Op bedevaart gaan met de parochie heeft een verbindende werking. Niet alleen leer je, je mede-parochianen beter kennen, ook kom je in contact met mensen uit andere parochies. Op bedevaart gaan versterkt de banden onderling, versterkt de banden met andere parochies en staat garant voor bijzondere ontmoetingen. Het is dan ook niet raar dat bedevaarten vaak nog lang hun uitwerking hebben binnen een parochie en dat een bedevaart vaak bij nieuwe samengestelde parochies als kennismaking- en bindmiddel wordt gezien.

Bijzonder Lourdes

Lourdes is een van de meest bezochte bedevaartplaatsen ter wereld en staat garant voor een lach, een traan én bijzondere ontmoetingen. Om te zorgen dat daadwerkelijk iedereen mee kan op bedevaart heb jij de mogelijkheid om zowel te reizen per TGV (hogesnelheidstrein) als met de bus. In de busreis zijn er speciale plaatsen gereserveerd voor mensen die gedurende hun reis hulp nodig hebben, ook wel bekend als de VNB-Lance. De bedevaart zal begeleid worden door Nederlandstalige pastores, artsen, verpleegkundigen en facilitaire vrijwilligers.

Ga jij mee?

Vanuit parochie De Goede Herder gaan wij mee op bedevaart. Ga jij ook mee? Wil jij meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met het Parochiecentrum, 0485 - 45 12 82 of met Lies van Limbeek 0486 - 43 12 34, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt een informatieavond gehouden in het Parochiecentrum van de Willibrorduskerk op dinsdag 11 juli, aanvang 20.00 uur.