Het einde van het seizoen is weer in zicht, maar Muziekschool Music Fun heeft afgelopen tijd niet stilgezeten, integendeel. Door het seizoen heen zijn er tal van activiteiten waar Music Fun invulling aan geeft, met leerlingen en docenten.

Zoals afgelopen 4 juni. Toen traden zij op met leerlingen tijdens Langenboms Buuten wat gehouden werd bij De Hinde in Langenboom. Naast de individuele kunsten van leerlingen werd er ook een optreden gegeven door het Music Fun ensemble. Inmiddels weten we dat alles kan bij Music Fun en daarom vertegenwoordigd de leergroep naast trompetten, trombones, saxofoons, dwarsfluiten, en drums ook een elektrische gitaar, keyboard en een basgitaar. Deze aanvulling maakt het tot een orkestje waarin iedere muzikant welkom is en mee kan doen.

Het is een extraatje waar je als leerling gratis van kan profiteren bij de muziekschool. Met hits van nu spreekt Music Fun de jeugd aan, zo werden nummers van Justin Timberlake, Jonas Blue, Sam Smith, en Alvaro Soler gespeeld. En het mooie van de groep is dat de gevorderde muzikant uitgedaagd wordt met een pittige melodie partij, en de beginnende muzikant mee kan spelen met een eenvoudige begeleidingspartij.

Op 24 juni verzorgden Music Fun hun jaarlijkse einduitvoeringen die wederom in De Wissel in Mill werden gepresenteerd. Die dag waren alle disciplines te zien en horen, zo kwamen ook leerlingen op viool, dwarsfluit, zang en cello aan bod. Het was weer een mooi vol programma.

Nu nog twee lesweken en dan de welverdiende zomervakantie voor leerlingen en docenten.

Meer informatie en foto’s over muziekles, workshops en scholenprojecten is te vinden op www.muziekschoolmusicfun.nl of op de Facebookpagina van Muziekschool Music Fun.