Op donderdagmiddag 6 juli is er een ontspanningsmiddag georganiseerd door KBO Mill in samenwerking met Pantein Mill. Marietje v.d. Elzen en Saskia Lukassen van Pantein hebben dit georganiseerd.

Het was volle bak in de ontspanningsruimte van Aldenhorst. Vele bewoners van het huis maar ook diverse leden buiten huis waren aanwezig, totaal zo’n 70 personen.

Er was een optreden van de twee zangeressen Jeanne v.d. Rijt en Ria Toonen. Vele liederen werden meegezongen. In het bijzonder met het “Lieve Vrouwke” van Lya de Haas. Ook was er een optreden van “Pietje de Grondwerker” die de lachspieren weer liet werken. Er heerste een geweldige sfeer en het schortte aan niets. Er was voldoende koffie en thee en ook frisdrank. Een enkeling koos voor een jonge jenever of een glas wijn. Ook was er nog een broodje met kroket wat zich goed liet smaken.

Wat hebben ze genoten en allen waren vol lof over de geslaagde middag. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en dank aan de twee organisatoren, Marietje en Saskia en ook Aldenhorst voor het beschikbaar stellen van de ruimte.

KBO Mill