Foto: Rocky Josemanders

Stel, je hebt de diagnose kanker gekregen en een match met een stamceldonor betekent je laatste kans op overleving. Dankzij Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren, krijgen deze patiënten een kans op overleven.

Gelukkig zijn er heel veel mensen die zich aanmelden als stamceldonor, waarvoor dank, maar de registratie kost veel geld. De kosten voor het testen en registreren van 1 donor bedragen 50 euro. Matchis kan dit alleen doen met giften/donaties van u allen, maar ook van ondernemers en... Vierdaagse sponsorlopers.

Daarom vraag ik, als Vierdaagse Sponsorloper, u om te doneren voor Matchis. Steun mij en ga naar www.devierdaagsesponsorloop.nl.

Heb je niet de mogelijkheid om te internet bankieren maar wil je wel doneren, geen probleem. Je mag je donatie ook persoonlijk aan mij overhandigen in een envelop met je naam er op. Dan draag ik het graag over aan Matchis.

Ik loop de 40km afstand van de Nijmeegse Vierdaagse. Dit doe ik voor Matchis. Doneert u ook een bedrag voor dit goede doel?

Alvast heel veel dank,
Leo Josemanders, Mill