Op excursie bij het museum voor nostalgie en techniek in Langenboom.

Een van de meest succes volle hobby groepen van het SHC in Mill zijn de maandelijkse “Natuur”- excursies. Inmiddels hebben Nolda en Herman Verbeek meer dan 125 excursies georganiseerd.

Vele particuliere super tuinen - land/tuinbouw - industriële bedrijven - museums - nutsbedrijven in de regio hebben de deelnemers van het SHC gezien. De maandelijkse bijeenkomsten (vaak op de vrijdag middag) hebben een positieve naamsbekendheid gekregen, voor de deelnemers van het SHC meestal gratis kunnen worden bijgewoond.

Zin om ook mee te doen? Het is mogelijk om per excursie een bedrag te betalen om mee te gaan of u in te schrijven als lid van het SHC en u ontvangt iedere maand bericht waar we naar toe gaan.

Deze formule van het Senioren Hobby Centrum staat garant voor inspanning en ontspanning, om samen met andere te delen en te geven. Creatief -cultureel bezig zijn, geeft u een nieuwe uitdaging. Gezien de vele positieve reacties van deelnemers aan het SHC is de wijze waarop deze hobby groepen begeleid en gegeven worden een groot succes. Regelmatig komen er dan ook nieuwe hobby’s bij om zo aan de wensen van een nog bredere groep belangstellenden te kunnen voldoen.

Er komen enkele plaatsen vrij (vanaf 1 september) bij de hobby groepen creatieve vaardigheden o.a. - textiel - koper slaan/bewerking - quilten - modelbouw (hout) - koken - glas in lood en stamboom Café (beginners). Tevens kunt u zich inschrijven voor alle andere hobby’s die we aanbieden, u wordt op de wachtlijst geplaatst, en benaderd zodra er een plaats vrijkomt.

Op korte termijn (september 2017) gaan we ook starten met Workshops Excel- iPad bijeenkomsten - bijeenkomsten van 4-5 keer specifiek gericht op onderdelen zoals Excel (beginners-gevorderden) - iPhone / Smartphone / iPad / Wifi enz. Interesse om mee te doen? Aantal deelnemers per workshop is max. 12 personen.
Vol=Vol. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Frans 06 - 13 50 31 37 / 0485 - 47 10 79.