Hobby groep gitaar staat onder leiding van Stanny Goossens.

Om echt positiever te kunnen leven is loslaten een heel belangrijke stap. Door los te laten creëer je ruimte om echt te leven. Ruimte om het beste uit jezelf te halen en te genieten.

Het helpt dan enorm om los te laten wat anderen denken. Leef je leven en geef het allerbeste van jezelf. Je bent uniek. Geniet van de prachtige uitspraken over ‘wat anderen denken’. Mooi zijn betekent jezelf zijn. Het draait niet om de acceptatie van anderen. Accepteer jezelf.

Sta op, wees blij en glimlach. Hoe anderen jou behandelen, is hun probleem. Hoe je reageert, is de jouwe. Je bepaalt je eigen leven. Zorg ervoor dat andere mensen jouw script niet schrijven. Hoe minder je denkt wat anderen er van denken, hoe gemakkelijker je leven wordt. De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn.
Wanneer jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dan ben je in staat om met jouw talenten je leven positief te verbeteren, en dat van je medemensen.

Ooit gehoord van het Senioren Hobby Centrum in Mill? Die staan garant voor inspanning en ontspanning, om samen met andere te delen en te geven. Creatief -cultureel bezig zijn, geeft je een nieuwe uitdaging. Gezien de vele positieve reacties van deelnemers aan het SHC is de wijze waarop deze hobby groepen begeleid en gegeven worden een groot succes. Regelmatig komen er dan ook nieuwe hobby’s bij om zo aan de wensen van een nog bredere groep belangstellenden te kunnen voldoen.

Er komen enkele plaatsen vrij (vanaf 1 september) bij de hobby groepen creatieve vaardigheden o.a. koper slaan/bewerking - quilten - modelbouw (hout) - koken - glas in lood en stamboom Café (beginners). Tevens kunt u zich inschrijven voor alle andere hobby’s die we aanbieden, u wordt op de wachtlijst geplaatst, en benaderd zodra er een plaats vrijkomt.

Interesse mail of bel even naar Ans 06 - 34 48 49 61 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info zie www.seniorenhobbycentrum.nl.