The Bandits

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het jaarlijks dorpsfeest St. Hubert op zijn Best. Dit zal op zaterdagavond 26 augustus beginnen met een super feestavond en gaat op zondag 27 augustus door met een zeer gevarieerde dag voor het hele gezin.

Zaterdag

Op zaterdagavond 26 augustus speelt coverband The Rousers, ondersteund door DJ Benzel. The Rousers nemen je mee op een muzikale reis door de tijd waarin de grootste hits ten gehore worden gebracht. Daarnaast kun je de gezelligste feestknallers verwachten, de meest aanstekelijke meezingers en ook de vergeten quilty pleasures worden niet overgeslagen. Al deze pareltjes zijn in knallende medleys gegoten en worden in een razend tempo en met veel enthousiasme op je afgevuurd in een denderende show.
De feesttent van St. Hubert op zijn Best zal op zijn kop staan met deze helden uit Bathmen!

Koop nu je kaarten in de voorverkoop voor zaterdag 26 augustus voor slechts € 8,00! Kijk op www.sthubertopzijnbest.nl of ga naar de AH in Mill of de Difference in Sint Hubert voor kaarten.

Zondag

Op de zondag is er een Gratis familiedag met Gratis attracties voor de jeugd. Er komt een klimvuurtoren, ballenbak, skelterbaan, opblaaskussen en nog veel meer. Met op het terras live muziek van harmonie Ons Genoegen, The Wild Weeping Willies, DJ Benzel, The Bandits en optredens van de Keep-on-Movin dansschool en een solodans vanuit CV de Bokken. En dit allemaal op het Pastor-Bogersplein!